EST.2014

Hvem er Marlene Bech?

Hej alle!

Jeg er ejer af butikken på Gothersgade 137 kld th, 1123 Kbh k. Jeg er tilflytter til københavn og er oprindeligt fra Århus.

I 2014 valgte jeg så der skulle ske noget nyt, derfor flyttede jeg til København og startede op på ny. Hvilket har været verdens bedste beslutning for mig. Noget jeg aldrig har fortrudt- i københavn føler jeg mig virkelig hjemme.

Jeg er udannet negletekniker i 2011, micropigmentist i 2012 & harmony international Educator i 2015. Jeg kan skrive 8 x Danmarksmester på mit CV, de seneste 4 mesterskaber er i træk, samt vinder af Nailympion swiss 2017 med 3 guld og 2 sølv.

Plus som winner of winners og grand champion. Mit arbejde er mit hjertebarn, jeg elsker hvad jeg laver. Selv efter så mange år kan jeg få helt abstinenser hvis jeg ikke har været på arbejde i en uge.

Jeg brænder utrolig meget for det jeg laver. Sætte en stor ære i at konstant blive dygtigere, man kan aldrig blive for dygtig til at ikke kunne lære mere.

Min butik er mit andet hjem, der hvor jeg har det aller bedst og der jeg nok bruger mest af min vågne tid. Det betyder meget for mig at alle de kunder der gæster min butik, føler sig velkomne.

Uanset hvem man er, er der plads til alle.
Der er højt til loftet og altid en masse smil og grin.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos mig.

EST.2014

De kærligste hilsener

Marlene Bech

København eller Århus

Hvor finder du os?

København

I København har jeg min egen butik under mit eget navn, butikken er beliggende på Gothersgade 137 kld th. 1123 københavn K. Lige ved nørreport st. Butikken i københavn er der jeg bruger størstedelen af min tid.
Jeg laver både negle og permanent makeup.

Århus

Jeg er at finde i smilets by ca 3-4 dage hvor måned hvor jeg udføre permanent makeup. Jeg at finde på Tingvej 28 b. 8543 Hornslet.
I finder priser, øverst oppe, som er de samme som i københavn. For booking i Aarhus henvises til onlinebookingen eller på 26 77 80 77